Gott nytt år!

Med nytt år kommer nya kliv framåt. Valberedningen önskar få in frivilliga till styrelseuppdrag då många ”gubbar” börjar bli till åren. Detta får gärna ske i god tid innan årsmötet.

Årsmötet, dit alla medlemmar är varmt välkomna, och kallas till via epost. Har du skaffat dig en ny epost utan att adressändra till oss så tar du tillfället i akt att skriva om detta i vårt kontaktformulär här på hemsidan.

Året som gått har varit händelserikt, stora investeringar och  även satsningar för vår framtid.  Bland annat för miljön där vi vistas med våra båtar och då bör våra båtar påverka den så lite som möjligt. Det diskuteras att göra mätningar på skrov för att hitta de båtar som fortfarande har förbjudna ämnen i bottenfärgen.

Båtklubben började för några år sedan arbetet med att se över vår egen verksamhet och välkomnar engagemang till att få den bättre.

Mvh Styrelsen.