Information inför säsongen

På mötet 2019 beslutades att ändra faktureringsperioden till midsommar. Det betyder att årets faktura kommer skickas ut strax därefter. De båtar som ligger kvar på land då kommer även få sommaravgiften på samma faktura.

Nytt för i år är att samtliga båtar som vill ligga kvar på land ska ansöka om detta innan midsommar. För båtar som ej ansökt och blir kvar på land är avgiften 8000:- Du ansöker om det här på hemsidan i kontaktformuläret. Vi vill ha in en motivering och uppskattad tid.

På grund av Coronaviruset har vi senarelagt segelbåtssjösättningen till 16:e maj så att alla förhoppningsvis hinner färdigt.

Vi genomför arbetsdagen och som alltid är det är frivilligt att ställa upp Är du sjuk så stannar du hemma. Vi kommer prioritera däck på bryggan, måla stora vagnen, olja bryggan och rensa på klubben.

Mvh styrelsen.